+36 (30) 555 7766

Hírmorzsák Blog

Oct
22

„Barbár” az IKON-ban – Tradíciók találkozása

2014-10-22 12:40 | írta IKON Resaturant
„Barbár” az IKON-ban – Tradíciók találkozása

Az este, amikor a szekszárdi Heimann borok és az IKON séfje találkoznak…

Teljesen mindegy mikor és mibe kezdünk bele, legyen szó lekvárfőzésről vagy a nagypapa rég elhagyott gyümölcsöséről, az első, hogy felkutatjuk a gyökereket, családi tradíciókat.

A Heimann család számára is meghatározóak a családi hagyományok, hiszen már a XVIII. századi betelepülésük óta foglalkoznak szőlőtermeléssel, borászattal. Heimann Zoltán és felesége, Ágnes sikeres közgazdász karrier után tértek vissza a tőkék mellé, és építették a családi vállalkozást a szekszárdi régió meghatározó borászatává.

Novemberi borvacsoránkon ezt a tradíciót ötvözzük az „IKON-ikus” hagyománnyal. Bár éttermünk mindössze két éves, mégis büszkén beszélhetünk tradíciókról, hiszen a régió kiváló minőségű alapanyagait és az alapos nyomozómunkával felkutatott hagyományos receptúráit ötvözzük a modern konyhatechnológiával.

Soron következő borvacsoránkon ezúttal a Heimann Családi Birtok hat kiváló borához készít hat fenséges fogást Pataky Péter séf és csapata.

Időpont: 2014. november 13. csütörtök, 18:30
Ár: 14.000 Ft (elővételben az IKON bárban 12.500 Ft)


Címkék: Heimann | Séf | Borvacsora | Barbár
Megosztás  |  

Hozzászólások




Ellenőrző kód
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Kezdőlap  |  Az Ikon  |  Étlap  |  Itallap  |  Séfajánlat
Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat  |  Oldaltérkép  |  Hírlevelek
hírlevél feliratkozás

Közösségi média
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Az Ikon  |  Étlap  |  IKON ebéd  |  Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat