+36 (30) 555 7766

Hírmorzsák Blog

- Galik Judit
Dec
04

Bolyki és Bukolyi évzáró borest

Dec 04 | írta Gálik Judit | 1 hozzászólás

elolvasom
Oct
31

Unod a zoknit?

Oct 31 | írta Gálik Judit | 0 hozzászólás
Elege van az unalmas ajándékokból vagy nem tudja eldönteni, milyen ajándékkal lepje meg szeretteit?
elolvasom
Oct
29

Libavacsora november 7-én

Oct 29 | írta Gálik Judit | 0 hozzászólás

elolvasom
Aug
06
Minden vasárnap 12:00 órától 15:00 óráig
elolvasom
Jun
14

Hagyományteremtő I. IKON PEZSEGŐ

Jun 14 | írta Gálik Judit | 0 hozzászólás
Pezsegj az IKONban, kóstold meg a legjobb rozékat, habzóborokat és egy igazi Champagne-t. Az első 20 előfoglalásos asztaltársaságot különleges kóstolóval ajándékozza meg Pataky Péter séfünk! Prosecco kóstolóval kedveskedünk az érdeklődő járókelőknek is csinos hostess lányok segítségével!
elolvasom
May
06
Legújabb borestünk alakalmával egy hosszú múltra tekintő családi pincészetet hozunk el Szekszárdról , ahol Mészáros Pál a tiszta ízű, egyenes vonalú, szélsőségektől mentes borokat készít.
elolvasom
Apr
10

Hogyan készülünk a borestekre?

Apr 10 | írta Gálik Judit | 0 hozzászólás
A pincészetek kiválasztásánál fontos szempont, hogy olyan borászatoknak adjunk megjelenési lehetőséget, melyek évek óta értéket képviselnek.
elolvasom
Dec
05

VÁCLAV KLAUS kedvence a palócleves

Dec 05 | írta Gálik Judit | 1 hozzászólás
2012. december 5-én Kósa Lajos, Debrecen Város polgármestere ebédet adott Václav Klaus, a Cseh Köztársaság elnöke tiszteletére éttermünkben.
elolvasom
Nov
17

IKON Borest Balla Géza boraival

Nov 17 | írta Gálik Judit | 0 hozzászólás
2012. november 22. 19:00 Első borestünk alkalmával BALLA GÉZA PRÉMIUM borcsaládjának tételeit mutatjuk be. A Ménesi borvidék érdekes, izgalmas szín- és ízvilága megbabonázza a vendégeket, mert a Balla bor ”… szikrát ad a szerelemnek, szárnyat a gondolatoknak, kandallótüzet a barátságnak”.
elolvasom
Nov
11

Pacalkodás

Nov 11 | írta Gálik Judit | 2 hozzászólás
Az egyik legmegosztóbb alapanyag, amit a konyhában használunk. Még a mai felvilágosult gasztronómiai kultúrkörben, ahol nem nagy kunszt szívet, tüdőt és vesét enni, a pacal vékony jégen táncol. Legtöbben irtóznak tőle, pedig sosem kóstolták, mások határozottan elutasítják, mert már valahol kóstolták, de páran – még ha nem is a critical mass- felhúz...
elolvasom
Aug
17

Az alapanyagok tisztelete

Aug 17 | írta Gálik Judit | 1 hozzászólás
Nálunk minden egyes hozzávaló, ami a beszerzés és feldolgozás rendszerén áthalad, a lehető legjobb állapotában, a lehető legnagyobb odaadással és gondossággal készül. Kihasználjuk a szezonalitás adta lehetőségeket, a friss gyümölcsökből előszeretettel készítünk házi szörpöt, lekvárokat, a zöldségekből csatnit és savanyúságot.
elolvasom
Aug
14

A kezdet

Aug 14 | írta Gálik Judit | 0 hozzászólás
Az IKON még nem létezett, amikor már tudtuk, szükségünk van rá. Nem hagyományos értelemben, ahogyan egy étteremre van szüksége egy városnak, hanem úgy, ahogyan Debrecennek egy mozgalmas, megújulni képes, élményközpontú kulináris műhelyre.
elolvasom
Aug
05
Mielőtt bekerültem az IKON csapatába, majdnem mindig olyan érzésem volt, hogy a gasztronómia iránti elkötelezettségemmel és őrületemmel tökéletesen egyedül vagyok szélesebb környezetemben.
elolvasom
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Kezdőlap  |  Az Ikon  |  Étlap  |  Itallap  |  Séfajánlat
Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat  |  Oldaltérkép  |  Hírlevelek
hírlevél feliratkozás

Közösségi média
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Az Ikon  |  Étlap  |  IKON ebéd  |  Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat