+36 (30) 555 7766

Hírmorzsák Blog

- borest
Jan
23
2013-ban már vendégünk volt a tokaji borvidék két jeles pincészete, a Balassa és a Gizella Borászat. Balassa István és Szilágyi László a furmintok, hárslevelűk és sárga muskotályok nagy szakértői egy Kamra Borest keretében mesél nekünk arról, mi történt velük az elmúlt négy évben…
elolvasom
May
06
Legújabb borestünk alakalmával egy hosszú múltra tekintő családi pincészetet hozunk el Szekszárdról , ahol Mészáros Pál a tiszta ízű, egyenes vonalú, szélsőségektől mentes borokat készít.
elolvasom
Apr
10

Hogyan készülünk a borestekre?

Apr 10 | írta Gálik Judit | 0 hozzászólás
A pincészetek kiválasztásánál fontos szempont, hogy olyan borászatoknak adjunk megjelenési lehetőséget, melyek évek óta értéket képviselnek.
elolvasom
Mar
07
"Pannonhalma mintegy királyi széken lebeg az alatta ellapult sík felett, hosszan elnyúlt szőlők végében. Szent Márton a monostor hegye alatt fekszik, játékos gyümölcseivel. Mindenfelé látni nyomait az itt bölcsen és erővel munkáló kéznek."
elolvasom
Jan
17

Tokaj Gyöngyszemei | IKON Borest

Jan 17 | írta Gálik Judit | 1 hozzászólás
Január 26-ai borestünkön két borBARÁT, Balassa István és Szilágyi László csodálatos furmintjai és hárslevelűi vonulnak fel az IKON étteremben.
elolvasom
Nov
17

IKON Borest Balla Géza boraival

Nov 17 | írta Gálik Judit | 0 hozzászólás
2012. november 22. 19:00 Első borestünk alkalmával BALLA GÉZA PRÉMIUM borcsaládjának tételeit mutatjuk be. A Ménesi borvidék érdekes, izgalmas szín- és ízvilága megbabonázza a vendégeket, mert a Balla bor ”… szikrát ad a szerelemnek, szárnyat a gondolatoknak, kandallótüzet a barátságnak”.
elolvasom
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Kezdőlap  |  Az Ikon  |  Étlap  |  Itallap  |  Séfajánlat
Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat  |  Oldaltérkép  |  Hírlevelek
hírlevél feliratkozás

Közösségi média
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Az Ikon  |  Étlap  |  IKON ebéd  |  Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat