Hírmorzsák Blog
- IKON
Oct
06
06
Örömmel jelentjük be, hogy a „kistestvér” új mérföldkőhöz érkezett: hamarosan nyílik a belvárosi IKON Street gyorsétterem!
elolvasom
elolvasom

Oct
06
06
Még van szabad helyünk az Étterem Hétre, siess, ha nem akarsz lemaradni!
elolvasom
elolvasom

Oct
06
06
Következő borvacsoránkon különleges ritkaságokkal mutatkozik be az egri Kovács Nimród
Winery.
elolvasom
elolvasom

Sep
01
01
Idén is összejövünk a stílusos vidéki éttermekkel, hogy megmutassuk, milyen az igazi, vidéki,
szívből jövő vendéglátás. A helyszín ezúttal Pannonhalma.
elolvasom
elolvasom

Sep
01
01
Ha délután megéheznél, ugorj be hozzánk egy könnyű, de annál finomabb uzsonnára!
Megújult délutáni menüvel várunk!
elolvasom
elolvasom

Sep
01
01
Nyárbúcsúztatóként, munka utáni lazításként, egyetemindításhoz…tökéletes választás a Cívis.
elolvasom
elolvasom

Jun
10
10
Játssz velünk, és nyerj Cívis-t, az IKON saját habzóborát!
elolvasom
elolvasom

Jun
10
10
Friss, nyári, új, vízillatú, levendula és napsárga. Megérkezett újdonsült nyári étlapunk.
elolvasom
elolvasom

May
15
15
Rendezd nálunk családi vagy üzleti rendezvényeidet! Legyen az egy céges vacsora, csapatépítő, privát borkóstoló, szülinap vagy osztálytalálkozó - mindenre van egy ötletünk.
elolvasom
elolvasom

May
15
15
Igazi gasztronómiai seregszemle a hazai vendéglátás legjavával. Ebből mi sem maradhatunk ki: az IKON és az IKON Street is felvonul a Gourmet Fesztiválon.
elolvasom
elolvasom

Apr
24
24
Már csak párat kell aludni, és izzítjuk a sütőket, megtöltjük a poharakat, pörköljük a kávét és indulhat az IKON 3. szülinapi bulija.
elolvasom
elolvasom

Apr
24
24
Már csak párat kell aludni, és izzítjuk a sütőket, megtöltjük a poharakat, pörköljük a kávét és indulhat az IKON 3. szülinapi bulija.
elolvasom
elolvasom

Apr
09
09
Sül a burger, fröccsen a debreceni, finom koktélok, kávépörkölés, jó borok, jó társaság – ez vár rád az IKON 3. szülinapi buliján.
elolvasom
elolvasom

Mar
24
24
Bemutatkozik a St. Andrea borászat, többek között a Mária és Örökké boraikkal, valamint Alkonyi László borszakértő, a Kaláka Pince alapítója saját, különleges desszertborát hozza el az IKON vendégeinek.
elolvasom
elolvasom

Aug
21
21
Kulináris randevú 2013. szeptember 8-án, Noszvajon 12 étterem, 12 világnézet, 12 kreatív séf, egy küldetés: stílusos vidéki vendéglátás!
elolvasom
elolvasom

Aug
06
06
Minden vasárnap 12:00 órától 15:00 óráig
elolvasom
elolvasom

Aug
02
02
2013. augusztus 17. szombat 21:00-23:00
Helyszín: Sesztina Galéria, Hal Köz 3. - Sesztina udvar
elolvasom
elolvasom

Jul
16
16
Interjú séf helyettesünkkel és teremfőnökünkkel a Népszabadság Top 50-ben elért helyezés apropóján
elolvasom
elolvasom

Jul
08
08
Két menüsort kínáltak, a vacsorára kilenc fogást. Különlegesen elkészített és tálalt ételsorokkal mutatták be a magyar konyhaművészetet az orosz fővárosban, ahol a tervek szerint hosszú évek után ismét magyar étterem nyílhat.
elolvasom
elolvasom

Jul
05
05
Nagy megtiszteltetés érte a debreceni IKON Éttermet: a Népszabadság TOP 50 legjobb magyar éttermek kiadványának rangsora alapján a vidéki éttermek közül a legjobbnak, az országos sorrendben pedig a 7. legjobbnak bizonyultak. A vendégek elismerése arra ösztönzi az éttermet, hogy továbbra is elhivatottan képviselje Debrecent és a helyi gasztronómiai...
elolvasom
elolvasom

Jun
24
24
Jun
17
17
Második állomásához érkezett az Ikon Étterem „Bemutatjuk Debrecen ikonjait” elnevezésű sorozata. A kezdeményezés célja, hogy megismertesse a város lakóival, illetve a számos idelátogató turistával Debrecen hazai- és nemzetközi szinten is elismert, Debrecen közgyűlése által kitüntetett személyiségeit, akikre a cívisváros méltán büszke.
elolvasom
elolvasom

Jun
12
12
Nyár van, és végre tobzódunk a szezon roppanós alapanyagaiban, hiszen kibújt a spárga, a piaci standok pedig roskadoznak a zsenge zöldségféléktől. Megragadtuk a fonott kosarunkat, megpakoltuk mogyoróburgonyával, zöldspárgával és friss vargányával, hiszen ami egyszerre terem, az remekül harmonizál a tányéron is.
elolvasom
elolvasom

Jun
11
11
„Előrebocsátom, hogy korábban csak annyit tudtam az IKON étteremről, hogy egy exkluzív, gyönyörűen kialakított, de drága étterem. Kiderült azonban, hogy egy minőségi kézműves konyhát üzemeltető étteremről van szó, ahol mindennel szemben elsőbbséget élvez az alapanyagok minősége, az egyszerűség, a letisztultság és a szezonalitás."
elolvasom
elolvasom

Jun
10
10
Régóta tartja magát az a sztereotípia, hogy melyik három szó jut eszébe először egy külföldinek Magyarországról: a puszta, a csikós és a gulyás. Úgy tűnik, az idei OTP Klub Gourmet Fesztivál szervezői, abszolút nem ijedtek meg ettől a gyakran nekünk is kényes közhelytől. Egyfajta fricskaként, de pontosan a gulyást állították hazánk legnagyobb gaszt...
elolvasom
elolvasom

May
21
21
A magyar gasztrokultúra esszenciájának számító Gourmet Fesztiválon egy időben és egy helyen találkozhatsz a LEGJOBB HAZAI ÉTTERMEKKEL, borászatokkal és gourmet boltokkal!
elolvasom
elolvasom

Apr
10
10
Apr
10
10
A pincészetek kiválasztásánál fontos szempont, hogy olyan borászatoknak adjunk megjelenési lehetőséget, melyek évek óta értéket képviselnek.
elolvasom
elolvasom

Mar
11
11
Kapirgálós csirkék és boldog mangalicák az IKON étteremben
Mar 11 | írta Gálik Judit | 2 hozzászóláselolvasom

Mar
08
08
Tanyasi csirkecomb konfitálva, vajas retekkel, medvehagymával, fürjtojással
Mar 08 | írta Dining Guide | 0 hozzászóláselolvasom

Mar
07
07
"Pannonhalma mintegy királyi széken lebeg az alatta ellapult sík felett, hosszan elnyúlt szőlők végében. Szent Márton a monostor hegye alatt fekszik, játékos gyümölcseivel. Mindenfelé látni nyomait az itt bölcsen és erővel munkáló kéznek."
elolvasom
elolvasom

Feb
16
16
Oroszország gazdag gasztronómiai és kulturális hagyománnyal bír. Ahogy
Magyarországon is, Oroszországban is új korszakát éli a konyhakultúra.
Bátran nyúlnak vissza a 17. századi hagyományokhoz, amit új formában,
sajátos interpretációban prezentálnak, éppen úgy, ahogyan mi tesszük
itt, Debrecenben.
elolvasom
elolvasom

Feb
15
15
Amikor tavaly ősszel először jártam a debreceni Ikonban, a profi konyha, illetve az igényes vendégtér rögtön megfogott, sőt, a meglepetés erejével hatott. Egy helyi ismerős ajánlására vacsoráztunk itt, és bevallom, nem számítottam arra, hogy egy olyan étteremben fogunk enni Debrecenben, ami bárhol a világon megállná a helyét.
elolvasom
elolvasom

Feb
08
08
Jan
22
22
Jan
16
16
Kedves Vendégeink!
Január 15-tól éttermünk a vasárnapi és hétfői napokon zárva tart.
A hétfői napokon személyzetünk számára szakmai továbbképzéseket szervezünk.
elolvasom
elolvasom
