+36 (30) 555 7766

Hírmorzsák Blog

- 2012. Augusztus
Aug
17

Abszolút zöld

Aug 17 | írta Gálik Judit | 0 hozzászólás
Brokkolikrémleves sajtkrémes pirítóssal A levesporok gyártói egészen biztosan nem belőlünk fognak meggazdagodni, sőt, még azt sem engedjük meg nekik, hogy a küszöbünket átlépjék – amennyiben nem enni jönnek hozzánk.
elolvasom
Aug
17

Az alapanyagok tisztelete

Aug 17 | írta Gálik Judit | 1 hozzászólás
Nálunk minden egyes hozzávaló, ami a beszerzés és feldolgozás rendszerén áthalad, a lehető legjobb állapotában, a lehető legnagyobb odaadással és gondossággal készül. Kihasználjuk a szezonalitás adta lehetőségeket, a friss gyümölcsökből előszeretettel készítünk házi szörpöt, lekvárokat, a zöldségekből csatnit és savanyúságot.
elolvasom
Aug
14

A kezdet

Aug 14 | írta Gálik Judit | 0 hozzászólás
Az IKON még nem létezett, amikor már tudtuk, szükségünk van rá. Nem hagyományos értelemben, ahogyan egy étteremre van szüksége egy városnak, hanem úgy, ahogyan Debrecennek egy mozgalmas, megújulni képes, élményközpontú kulináris műhelyre.
elolvasom
Aug
05
Mielőtt bekerültem az IKON csapatába, majdnem mindig olyan érzésem volt, hogy a gasztronómia iránti elkötelezettségemmel és őrületemmel tökéletesen egyedül vagyok szélesebb környezetemben.
elolvasom
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Kezdőlap  |  Az Ikon  |  Étlap  |  Itallap  |  Séfajánlat
Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat  |  Oldaltérkép  |  Hírlevelek
hírlevél feliratkozás

Közösségi média
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Az Ikon  |  Étlap  |  IKON ebéd  |  Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat