+36 (30) 555 7766

Hírmorzsák Blog

- 2012. Szeptember
Sep
17

Borzselé

Sep 17 | írta Gálik Judit | 1 hozzászólás
Étkezés végén a franciák sajtot esznek, csipegetnek mellé egy kis szőlőt, pirított mandulát, és cseverésznek egy kicsit pár pohár bor mellett. Miért ne tehetnénk mi is ezt egy kis magyar leleménnyel fűszerezve? Lágy sajtkrémmel, ropogós mandulamorzsával, gusztusosan rezgő borzselével.
elolvasom
Sep
17

Brokkolileves

Sep 17 | írta Gálik Judit | 2 hozzászólás
A világ nem érti, miért vagyunk ennyire leveses nép. Pedig csak rá kell nézni erre a smaragdzölden világító krémlevesre, éreznünk kell intenzív ízét, selymes textúráját és a kérdés válik értelmetlenné, nem a mi szenvedélyünk. A brokkoli színét blansírozással ejtettük rabul.
elolvasom
Sep
17

Grillezett libamáj

Sep 17 | írta Gálik Judit | 0 hozzászólás
Nemzetközi találkozó: amikor a magyar libamáj és a francia mézes kenyér egy húron pendül. Franciaországban a pain d’epice olyan, mint nekünk a kalács, frenetikus reggel egy pohár tejjel, de még jobb előételként libamájjal és lédús piaci körtével.
elolvasom
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Kezdőlap  |  Az Ikon  |  Étlap  |  Itallap  |  Séfajánlat
Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat  |  Oldaltérkép  |  Hírlevelek
hírlevél feliratkozás

Közösségi média
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Az Ikon  |  Étlap  |  IKON ebéd  |  Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat