Hírmorzsák Blog
- 2013. Február
Feb
25
25
A DINING GUIDE TOP 20 étterme 2012-ben iránymutatóul szolgálhat azok számára, akik arra is kíváncsiak, hogy vajon melyik magyarországi étteremben számíthatnak a kor színvonalának leginkább megfelelő minőségű éttermi élményre.
elolvasom
elolvasom

Feb
16
16
Oroszország gazdag gasztronómiai és kulturális hagyománnyal bír. Ahogy
Magyarországon is, Oroszországban is új korszakát éli a konyhakultúra.
Bátran nyúlnak vissza a 17. századi hagyományokhoz, amit új formában,
sajátos interpretációban prezentálnak, éppen úgy, ahogyan mi tesszük
itt, Debrecenben.
elolvasom
elolvasom

Feb
15
15
Amikor tavaly ősszel először jártam a debreceni Ikonban, a profi konyha, illetve az igényes vendégtér rögtön megfogott, sőt, a meglepetés erejével hatott. Egy helyi ismerős ajánlására vacsoráztunk itt, és bevallom, nem számítottam arra, hogy egy olyan étteremben fogunk enni Debrecenben, ami bárhol a világon megállná a helyét.
elolvasom
elolvasom

Feb
13
13
Itália gyöngyszemeivel gazdagodott az debreceni IKON étterem borpalettája
Feb 13 | írta Vállai Béla | 0 hozzászóláselolvasom

Feb
08
08
Feb
07
07
Tenuta dell'Ornellaia 1981-ben alakult, Toszkána egy gyönyörű, érintetlen részén.
Kezdetektől fogva, misszió volt, hogy kiváló borokat készítsenek. Ez a szenvedély elkötelezettséggel párosulva, és az egyedülálló terroir, rendkívüli mikroklíma, már hozta is a Tenuta dell'Ornellaia nagy sikerét és elismerését, mint az egyik legfontosabb pincészet a...
elolvasom
elolvasom

Feb
06
06
A Sassicaia bor története egyben Bolgheri borvidék története is.
elolvasom
elolvasom
