+36 (30) 555 7766

Hírmorzsák Blog

- 2013. Június
Jun
24

Debreceni gulyásos hot dog

Jun 24 | írta Dining Guide | 0 hozzászólás
Az idei Budai Gourmeten több étterem street foodot is felvonultatott a kínálatban. A tiszai harcsasonkával és eper-joghurt-bazsalikom desszertet is kínáló debreceni IKON is így tett és az idei gulyás témát gyúrta át kicsit.
elolvasom
Jun
24
Jun
17

Bemutatjuk Debrecen IKONJAIT!

Jun 17 | írta Gálik Judit | 0 hozzászólás
Második állomásához érkezett az Ikon Étterem „Bemutatjuk Debrecen ikonjait” elnevezésű sorozata. A kezdeményezés célja, hogy megismertesse a város lakóival, illetve a számos idelátogató turistával Debrecen hazai- és nemzetközi szinten is elismert, Debrecen közgyűlése által kitüntetett személyiségeit, akikre a cívisváros méltán büszke.
elolvasom
Jun
14

Hagyományteremtő I. IKON PEZSEGŐ

Jun 14 | írta Gálik Judit | 0 hozzászólás
Pezsegj az IKONban, kóstold meg a legjobb rozékat, habzóborokat és egy igazi Champagne-t. Az első 20 előfoglalásos asztaltársaságot különleges kóstolóval ajándékozza meg Pataky Péter séfünk! Prosecco kóstolóval kedveskedünk az érdeklődő járókelőknek is csinos hostess lányok segítségével!
elolvasom
Jun
12
Nyár van, és végre tobzódunk a szezon roppanós alapanyagaiban, hiszen kibújt a spárga, a piaci standok pedig roskadoznak a zsenge zöldségféléktől. Megragadtuk a fonott kosarunkat, megpakoltuk mogyoróburgonyával, zöldspárgával és friss vargányával, hiszen ami egyszerre terem, az remekül harmonizál a tányéron is.
elolvasom
Jun
11

Láttad már kedvenc éttermed konyháját?

Jun 11 | írta Mercs Emese | 0 hozzászólás
„Előrebocsátom, hogy korábban csak annyit tudtam az IKON étteremről, hogy egy exkluzív, gyönyörűen kialakított, de drága étterem. Kiderült azonban, hogy egy minőségi kézműves konyhát üzemeltető étteremről van szó, ahol mindennel szemben elsőbbséget élvez az alapanyagok minősége, az egyszerűség, a letisztultság és a szezonalitás."
elolvasom
Jun
10

Nem kell félni a … gulyástól

Jun 10 | írta Gálik Judit | 0 hozzászólás
Régóta tartja magát az a sztereotípia, hogy melyik három szó jut eszébe először egy külföldinek Magyarországról: a puszta, a csikós és a gulyás. Úgy tűnik, az idei OTP Klub Gourmet Fesztivál szervezői, abszolút nem ijedtek meg ettől a gyakran nekünk is kényes közhelytől. Egyfajta fricskaként, de pontosan a gulyást állították hazánk legnagyobb gaszt...
elolvasom
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Kezdőlap  |  Az Ikon  |  Étlap  |  Itallap  |  Séfajánlat
Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat  |  Oldaltérkép  |  Hírlevelek
hírlevél feliratkozás

Közösségi média
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Az Ikon  |  Étlap  |  IKON ebéd  |  Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat