+36 (30) 555 7766

Hírmorzsák Blog

Nov
17

A konyha gyémántjai: szarvasgomba & prémium borok

2017-11-17 14:20 | írta
A konyha gyémántjai: szarvasgomba & prémium borok

"Aki erkölcsös és erényes életet szeretne élni, az ne kóstolja meg a szarvasgombát." (olasz közmondás)

A szarvasgombát, a konyha fekete gyémántját rengeteg legenda és titok övezi. De ezekből mi az igazság? Minden kérdésedre választ kapsz, ha eljössz december 7-én a következő vacsoraestünkre!

Kiss Jani és két hűséges segítőtársa, Kyra és Lili európai hírű szarvasgombavadászok lesznek a Vendégségben következő sztárjai, akiknek köszönhetően sok titokról lebben fel a fátyol. Pataky Péter séf pedig fantasztikus szarvasgomba menüsorral teszi felejthetetlenné az idei, utolsó Vendégséget.

MENÜ ÉS BORPÁROSÍTÁS:

Welcome drink
Heimann Sauvignon Blanc Pét Nat 2017 (Method Ancestral habzóbor)

Szarvasgombás libamájpástétom céklával
Heimann Csók! Rózsi Mama Rosé Cuvée 2016

Paul Bocuse szarvasgombalevese

Fésűkagyló karfiollal, kaviárral, szarvasgombás vajmártással
Heimann Viognier 2016

Rántott véres hurka
Heimann Céh Kereszt Kadarka 2016

Érlelt bélszín, szarvasgombás burgonyapürével, vargányával, pakchoy-jal
Heimann Barbár 2013 és Heimann Grand 2012

Szőke csokoládé szarvasgombával, sós karamellel
Meglepetés ital

A jegy ára: 18.900 Ft/fő

Foglalás a +36305557766 telefonszámon vagy a foglalas@ikonrestaurant.hu e-mail címen.

Addigis a Facebook eseményhez bátran lehet csatlakozni!


Megosztás  |  

Hozzászólások




Ellenőrző kód
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
hírlevél feliratkozás

Közösségi média
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Az Ikon  |  Étlap  |  IKON ebéd  |  Borlap  |  Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat