+36 (30) 555 7766

Hírmorzsák Blog

Oct
31

Az IKON Debrecen bemutatja –Heimann Borvacsora

2014-10-31 19:39 | írta IKON Restaurant
Az IKON Debrecen bemutatja –Heimann Borvacsora

„Mi a titok a Heimann borokban? Az első és legfontosabb biztosan a saját ízlésünk és a törekvés, hogy mindenből a legjobbat hozzuk ki. Mindez azonban nem valósulhatna meg a kiegyensúlyozott ültetvények és a közvetlen, személyes odafigyelés nélkül.” (Heimann Zoltán)

Novemberi borvacsoránkon ismét a tökéletességre törekszünk: a Heimann család kiváló minőségű borait ötvözzük Pataky Péter séf szakértelmével.  

A Szekszárdi Borvidék családi borászatának képviseletében Heimann Zoltán lesz a vendégünk, aki elárulja, hogy kerülnek grúz és olasz szőlőfajták egy magyar pincészet boraiba. 

MENÜ:

Vendégfogadó friss házi kenyerünk, sós vaj
Heimann, Rosé De Noir pezsgő 2011

Amuse bouche - Répa, sütőtök
Heimann, Mammaróza Rozé 2013

Harcsa, édeskömény, passiógyümölcs
Heimann, Viognier 2013

Házi mangalica disznósajt
Heimann, Fuxli siller 2013 

Erdei gomba „pörkölt”
Heimann, Kadarka 2013

Keleméri bárány, sült káposzták
Heimann, Barbár 2011

Charloais marha, cékla
Heimann, Franciscus 2009

Bükki sajtok


Időpont: 2014. november 13. csütörtök, 18:30

Jegyek elővételben az étteremben vásárolhatóak.

Elővételben:12.500 Ft / fő
A borest alkalmával: 14.000 Ft / fő

Asztalfoglalás: 30/555 77 66
foglalas@ikonrestaurant.hu


Címkék: borvacsora | Heimann
Megosztás  |  

Hozzászólások




Ellenőrző kód
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
hírlevél feliratkozás

Közösségi média
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Az Ikon  |  Étlap  |  IKON ebéd  |  Borlap  |  Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat