+36 (30) 555 7766

Hírmorzsák Blog

Sep
08

Back to basics…

2016-09-08 08:11 | írta
Back to basics…

Nyitásunk óta alapfilozófiánk, hogy próbáljuk saját készítésű termékekkel megtölteni éléskamránkat. Ezért főzünk saját lekvárt, háziszörpöt, házilag füstöljük a húsokat, vagy épp rakjuk el a kovászos uborkát. Mindebből a legizgalmasabbat próbáljuk kihozni, a kovászos uborkából például fagylaltot is készítünk.

De miért szeretünk általunk készített alapanyagokból dolgozni a konyhában?

„Mert ezek vagyunk mi. Szerintem a vendéglátás legfontosabb eleme a bizalom, hogy a vendégek bízzanak bennem, bennünk. Ennek a bizalomnak ára van. A lehető legtöbb dolgot mi magunk készítünk el, így garantáltan tudjuk, mit teszünk a vendégek elé. Kovászos uborka, házi szilva- vagy éppen körteszörp… nincs benne atomfizika, nem bonyolult dolgok, de kell hozzájuk alázat és szeretet, mert ezek nélkül egy étel sem lehet igazán jó. Aztán jön a kreativitás, hogy mindezt olyan formában tálaljuk, ahogy azt az IKON-tól megszokták.”
(Csomós András séf)


Címkék: uborka fagylalt | kovászos uborka
Megosztás  |  

Hozzászólások




Ellenőrző kód
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Kezdőlap  |  Az Ikon  |  Étlap  |  Itallap  |  Séfajánlat
Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat  |  Oldaltérkép  |  Hírlevelek
hírlevél feliratkozás

Közösségi média
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Az Ikon  |  Étlap  |  IKON ebéd  |  Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat