+36 (30) 555 7766

Hírmorzsák Blog

Apr
10

Hogyan készülünk a borestekre?

2013-04-10 13:00 | írta Gálik Judit
Hogyan készülünk a borestekre?

A pincészetek kiválasztásánál fontos szempont, hogy olyan borászatoknak adjunk megjelenési lehetőséget, melyek évek óta értéket képviselnek.

Minden borestünket gondos tervezés előz meg. Az aktuális pincészet-jelen esetben a Konyári és IKON pincészet boraiból - kiválasztjuk a számunkra legkedvesebb tételeket, majd lekóstoljuk. Kiértékelés után megnevezzük azokat az ízjegyeket, melyek a bort jellemzik, ezekhez pedig megkeressük a tökéletes ételpárosítást.
Séfünk elkészíti az ételek alapvető elemeit, mellyel összekóstoljuk a bort. Így alakul ki bennünk a menü és a borok tökéletes párosításának képe, melynek végső ízélménye a boresten válik komplex egésszé.

Következő borestjeink:
KONYÁRI és IKON pincészet borestje - 2013. április 25. 18:00
MÉSZÁROS PÁL borest – 2013. május 16. 18:00

Jegyek elővételben az étteremben kaphatóak!
Elővételben: 13.000 Ft
Helyszínen: 15.000 Ft


Címkék: borest | IKON | Konyári | bor | Mészáros Pál
Megosztás  |  

Hozzászólások




Ellenőrző kód
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Kezdőlap  |  Az Ikon  |  Étlap  |  Itallap  |  Séfajánlat
Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat  |  Oldaltérkép  |  Hírlevelek
hírlevél feliratkozás

Közösségi média
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Az Ikon  |  Étlap  |  IKON ebéd  |  Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat