+36 (30) 555 7766

Hírmorzsák Blog

Nov
06

Novemberben is borvacsora az IKON-ban, vendégünk: Bott Frigyes

2015-11-06 06:00 | írta
Novemberben is borvacsora az IKON-ban, vendégünk: Bott Frigyes

„Célunk, hogy mindenkori tudásunk szerint, a helyi adottságokra alapozva, élménygazdag, elegáns borokat készítsünk. A természethű, tiszta ízű bor nem más, mint sok-sok letisztult apró mozzanat összessége - szőlőben és pincében egyaránt.” (Bott Frigyes)

A Garam-mentén, közel 10 hektáros szőlőterületet művelnek. Előnyben részesítik a borvidék hagyományos fajtáit: a furmintot, a hárslevelűt, a juhfarkot, a kékfrankost és a kadarkát. Házasított csúcsboraik a Granum és a Super Granum, melyeket természetesen a borvacsorán is kóstolhattok egy egyedülálló menüsor kíséretében.

Menü:

- Bott Frigyes Granum üdvözlő ital
- Super granum
- Kecske rilette, pirítós, birs chutney
- Olaszrizling
- Tiszai harcsa filé, póré, nudli
- Tramini
- Parmezános nyúl leves
- Pinot Noir
- Bélszín carpaccio, marinált gombák, tiszalöki sajt
- Kékfrankos
- Libamell trió, lila káposztás gersli, pecsenyelé
- Lúdláb

Helyek korlátozott számban foglalhatóak a +36 (30) 299 0374-es telefonszámon.

A borvacsora ára: 15.900Ft/fő.

A borvacsora időpontja: 2015. november 13. (péntek) 19 óra


Címkék: borvacsora | ikon restaurant | rendezvény
Megosztás  |  

Hozzászólások




Ellenőrző kód
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Kezdőlap  |  Az Ikon  |  Étlap  |  Itallap  |  Séfajánlat
Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat  |  Oldaltérkép  |  Hírlevelek
hírlevél feliratkozás

Közösségi média
IKON RESTAURANT AND LOUNGE
Az Ikon  |  Étlap  |  IKON ebéd  |  Blog  |  Galéria  |  Kapcsolat