Bernáth József séf, több külföldi Michelin-csillagos étteremben is dolgozott és a Konyhafőnök zsűrijéből lett ismert. Bernáth József azonban nem csak a tévéműsornak köszönheti, hogy a magyar családok közkedvelt séfje lett.

Hitvallásával is könnyű azonosulni, amely szerint főzni azért jó, mert minden nap tanulhatunk valami újat bárhol, bárkitől – így azt sosem lehet megunni… Több könyvében - gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt - eszerint népszerűsíti a főzést és szeretteti meg velünk a szezonális alapanyagokat. Ennek szellemiségében invitálunk minden érdeklődőt a Vendégségben következő vacsorájára! Az Ikonban május 10-én egy izgalmas menüsorban mutatja meg nekünk Bernáth József a tavasz egyik kedvenc zöldségét, a spárgát

Időpont: 2018. május 10. (csütörtök) 19.00 órától.

Érkezés: 18.20-18.50 között!

Menüsor

  • Vendégváró falat

    Zöldfűszeres krémsajt roppanós zöldspárgával
  • Előétel
    
Friss tavaszi zöldségek spárgákkal, körözött habbal
  • Leves

    Zöldspárga-krémleves parmezánvariációkkal
  • Halétel
    
Bőrén sült vadlazac párolt fehér spárgával, citrusos tojáskrémmel
  • Főétel

    Angus marha steak grillezett zöld spárgával, snidlinges burgonyapürével
  • Desszert

    Fehér spárga panna cotta friss eperrel

Természetesen valamennyi ételhez borokat is kínálunk, amelynek részleteit rövidesen eláruljuk!

Arra is van lehetőség, hogy a borok helyett bio kézműves gyümölcs-és zöldséglevekkel egészítsük ki a menüsort, ezt az asztalfoglaláskor külön kell jelezni!

A részvételi díj: 17.900 Ft/fő.

A nagy érdeklődésre tekintettel a foglalást csak akkor tudjuk véglegesíteni, ha legkésőbb 2018. május 9-ig (szerdáig) az Ikon étteremben készpénzben, vagy kártyás fizetéssel a teljes összeget kiegyenlítették. Ezt követően a foglalást töröljük és a várólistán szereplő következő vendég kapja meg.

Előre is köszönjük a megértést és közreműködést!  Addig is a Facebook eseményhez bátran lehet csatlakozni!

Spárga vacsora Bernáth Józseffel, a Séffel
Ahhoz, hogy első kézből értesülj étlapunk változásairól, szervezett eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre.