Amennyiben hírlevelünkben a képek nem jelennek kérjük kattintson ide!

 
IKON
Rózsaszín október
 
Október az emlőrák elleni küzdelem hónapja. Idén mi is csatlakozunk a Magyarországon egyedülálló kezdeményezéshez, amely a minőségi és egészséges étkezést népszerűsíti. Rózsaszín menünket egész októberben hétvégente kóstolhatják meg vendégeink, melynek alapanyagai az IKON-ra jellemző módon frissek és kiváló minőségűek.
A menüből származó bevétel egy része a debreceni Holnapom Egyesület prevenciós munkáját és a daganatos betegek gyógyítását segíti. Támogassuk együtt az emlőrák elleni küzdelmet!
Menüsor
 
IKON Street
Mi, itt az IKON-ban azt valljuk, hogy minden az alapanyagokon múlik. Ez a filozófiánk érvényesül az IKON Street büfénknél is, ahol olyan gyorséttermi fogásokat kínálunk, melyek nemcsak ízletesek, de kiváló minőségűek is.
A Debreceniző júliusi nyitása óta meghódította nemcsak a debreceni, de a környék nagy fesztiváljainak közönségét is. A debreceni páros házi mustárral és kenyérrel vagy a 100% marhahúsból készült burger igazi, minőségi street fogások, melyeket bármikor megkóstolhat a Kishegyesi úti Tesco bejáratánál lévő büfénkben.
Címünk   4025 Debrecen, Piac utca 23.
Keress minket a Facebookon!   facebook.com/ikonrestaurant
Asztalfoglalás
 

Az Ön E-mail címét saját belső adatbázisunkból szereztük, azt kizárólag hírlevelünk céljából használjuk fel. Adatait a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával, bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. A hírlevél tájékoztatása nem teljeskörű, részletek a weboldalunkon. A levélben előforduló esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben nem kíván a jövőben hírlevelet kapni az IKON RESTAURANT aktuális információiról ide kattintva leiratkozhat hírlevelünkről!