Amennyiben hírlevelünkben a képek nem jelennek kérjük kattintson ide!

 
IKON
Új évszak, új étlap
Új évszak, új étlap
 
Amikor eltűnik a paradicsom és előbújnak a gombák, amikor almát rágcsálunk ropogós barack helyett… ezek jelzik az ősz és az új étlap beköszöntét.
Ha egy étterem bátran hangsúlyozza a szezonalitást, ez a jelző étlapváltás nélkül nehezen lenne elképzelhető. Márpedig mi, az IKON-ban alapelvünknek tekintjük a mindig friss, évszaknak megfelelő alapanyagokat. Ezért összeültünk és Pataky Péter séf vezetésével megálmodtuk az új, téli étlapot...
[ teljes cikk ] [ új őszi IKON étlap ]
„Barbár” az IKON-ban
Tradíciók találkozása. Az este, amikor a szekszárdi Heimann borok és az IKON séfje találkoznak…
Teljesen mindegy mikor és mibe kezdünk bele, legyen szó lekvárfőzésről vagy a nagypapa rég elhagyott gyümölcsöséről, az első, hogy felkutatjuk a gyökereket, családi tradíciókat.
A Heimann család számára is meghatározóak a családi hagyományok, hiszen már a XVIII. századi betelepülésük óta foglalkoznak szőlőtermeléssel, borászattal. Heimann Zoltán és felesége, Ágnes sikeres közgazdász karrier után tértek vissza a tőkék mellé, és építették a családi vállalkozást a szekszárdi régió meghatározó borászatává.
[ teljes cikk ]
Címünk   4025 Debrecen, Piac utca 23.
Keress minket a Facebookon!   facebook.com/ikonrestaurant
Asztalfoglalás
 

Az Ön e-mail címét saját belső adatbázisunkból szereztük, azt kizárólag hírlevelünk céljából használjuk fel. Adatait a hatályos jogszabályok (így különösen a 2011. évi CXII. törvény) betartásával, bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. A hírlevél tájékoztatása nem teljeskörű, részletek a weboldalunkon. A levélben előforduló esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben nem kíván a jövőben hírlevelet kapni az IKON RESTAURANT aktuális információiról ide kattintva leiratkozhat hírlevelünkről!