„Barbár” az IKON-ban – Tradíciók találkozása
Az este, amikor a szekszárdi Heimann borok és az IKON séfje találkoznak…
Teljesen mindegy mikor és mibe kezdünk bele, legyen szó lekvárfőzésről vagy a nagypapa rég elhagyott gyümölcsöséről, az első, hogy felkutatjuk a gyökereket, családi tradíciókat.
A Heimann család számára is meghatározóak a családi hagyományok, hiszen már a XVIII. századi betelepülésük óta foglalkoznak szőlőtermeléssel, borászattal. Heimann Zoltán és felesége, Ágnes sikeres közgazdász karrier után tértek vissza a tőkék mellé, és építették a családi vállalkozást a szekszárdi régió meghatározó borászatává.
Novemberi borvacsoránkon ezt a tradíciót ötvözzük az „IKON-ikus” hagyománnyal. Bár éttermünk mindössze két éves, mégis büszkén beszélhetünk tradíciókról, hiszen a régió kiváló minőségű alapanyagait és az alapos nyomozómunkával felkutatott hagyományos receptúráit ötvözzük a modern konyhatechnológiával.
Soron következő borvacsoránkon ezúttal a Heimann Családi Birtok hat kiváló borához készít hat fenséges fogást Pataky Péter séf és csapata.
Időpont: 2014. november 13. csütörtök, 18:30
Ár: 14.000 Ft (elővételben az IKON bárban 12.500 Ft)