2019. március 21-én, vagyis a csillagászati tavasz első napján, immár ötödik alkalommal rendezik meg 5 kontinens, több mint 150 országában a francia gasztronómiát ünneplő Goût de France / Good France rendezvényt. A csúcskategóriájú éttermektől a minőségi bisztrókig, a világ minden pontjáról érkezett séfek vehetnek részt ezen az ünnepi eseményen.

A koncepció nem változott az előző évekhez képest, a Goût de France / Good France továbbra is egyedülálló alkalom, hogy megízleljük Franciaországot. Résztvevő étteremként pedig egyéni menüsorral éltetjük a francia gasztronómiát, melynek során saját készítésű és a környék minőségi alapanyagait is beillesztjük az ételkínálatba.

  • Hízott libamáj, terrine, házi brioche (Foie grass au Tronchon / Foie grass terrine, home made brioche)
  • Vörös tonhal, "nizzai saláta" (Tuna nicoise / Tuna nicoise salad)
  • Francia sajtválogatás (Plateau a fromage / selection of French cheeses)
  • Csokoladé sufflé, vérnarancs sorbet (Souffle au chocolate / chocolate sufflee , blood orange sorbet)

A menüsor ára: 10.900 Ft/fő, a legkiválóbb francia borpárosítással 18.490 Ft/fő.
Az esemény időpontja: 2019. március 21.

Szeretettel várjuk Önöket!

Ahhoz, hogy első kézből értesülj étlapunk változásairól, szervezett eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre.