Hogyan készülünk a borestekre?
Írta: Gálik Judit
A pincészetek kiválasztásánál fontos szempont, hogy olyan borászatoknak adjunk megjelenési lehetőséget, melyek évek óta értéket képviselnek.
Minden borestünket gondos tervezés előz meg. Az aktuális pincészet-jelen esetben a Konyári és IKON pincészet boraiból - kiválasztjuk a számunkra legkedvesebb tételeket, majd lekóstoljuk. Kiértékelés után megnevezzük azokat az ízjegyeket, melyek a bort jellemzik, ezekhez pedig megkeressük a tökéletes ételpárosítást.
Séfünk elkészíti az ételek alapvető elemeit, mellyel összekóstoljuk a bort. Így alakul ki bennünk a menü és a borok tökéletes párosításának képe, melynek végső ízélménye a boresten válik komplex egésszé.
Következő borestjeink:
KONYÁRI és IKON pincészet borestje - 2013. április 25. 18:00
MÉSZÁROS PÁL borest – 2013. május 16. 18:00
Jegyek elővételben az étteremben kaphatóak!
Elővételben: 13.000 Ft
Helyszínen: 15.000 Ft