Idén is nagy lesz a szülinapi sürgés-forgás az IKON teraszán. A nap házigazdái Mautner Zsófi, gasztroblogger, műsorvezető és Pataky Peti lesznek. Találkozhattok Szik Mátyás, kétszeres magyar sommelier bajnokkal is.

Lesz ünnepi vasárnapi ebéd és street food, valamint jó hangulat, remek italok és Dj a nagyoknak, egész napos program a kicsiknek.

11:00-16:00. Bent.

Az étteremben már 11 órától elfogyaszthatjátok a vasárnapi szülinapi ebéd menüt, amit ebből az alkalomból kicsit megvariáltunk és bővítettünk.

Előételek:

Hideg zöldborsó krémleves, mentás tejfölhab (v)
Savanyú tojásleves, buggyantott tojás, vajas kruton
Tanyasi húsleves
Hortobágyi húsos palacsinta
Tanyasi pástétom, marinált zöldségek, házi kenyér

Főételek:

Mangalica Brassói, friss csalamádé
Bőrén sült tanyasi csirkemell, finomfőzelék, béarni mártás
Libazúza paprikás, medvehagymás nokedli, szívsaláta
Kakukkfüves csiperkerizottó, 2 éves parmezán (v)
Lazacfilé, zöldspárga, hollandi, kacsazsírban sült krumpli+ 1000 Ft

11:00-?. Kint.

Izzítjuk az IKON Street kocsi sütőit, Dj. Németi és Dj. Bolyki Jani (!) felpörgetik a hangulatot, és indítjuk a terasz partit. Lesz minden, ami az IKON Street-be belefér: burger és Debreceni, Derecskei almafröccs, Dreher csapolt sör. Tóth Gábor (Cut&Coffee) is velünk tart, és jó szokásához híven pörköl nekünk egy „kis” kávét.  Kóstoltat a Kreinbacher, a Gizella Pincészet, a Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok, a Törley Pince, a Bortársaság és a Borudvar.

A szülinapon debütálnak a saját márkás termékeink. Gyertek el, vasárnap minden kiderül!

A gyerekeket se felejtsétek otthon, a gyereksarokban lekötik majd őket a kézműves foglalkozások.

A teraszon idén is kuponnal tudsz fizetni, melyeket az étterem bejárata mellett lehet megvásárolni. A borkóstoláshoz IKON-os kóstolópohár dukál, melyet 1000 Ft-ért vásárolhatsz meg, cserébe 5 féle bort kóstolhatsz és haza is viheted.

Várunk 2015. április 26-án, vasárnap 11-től az IKON-ban - kint és bent.

Ahhoz, hogy első kézből értesülj étlapunk változásairól, szervezett eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre.