„Célunk, hogy mindenkori tudásunk szerint, a helyi adottságokra alapozva, élménygazdag, elegáns borokat készítsünk. A természethű, tiszta ízű bor nem más, mint sok-sok letisztult apró mozzanat összessége - szőlőben és pincében egyaránt.” (Bott Frigyes)

A Garam-mentén, közel 10 hektáros szőlőterületet művelnek. Előnyben részesítik a borvidék hagyományos fajtáit: a furmintot, a hárslevelűt, a juhfarkot, a kékfrankost és a kadarkát. Házasított csúcsboraik a Granum és a Super Granum, melyeket természetesen a borvacsorán is kóstolhattok egy egyedülálló menüsor kíséretében.

Menü:

  • Bott Frigyes Granum üdvözlő ital
  • Super granum
  • Kecske rilette, pirítós, birs chutney
  • Olaszrizling
  • Tiszai harcsa filé, póré, nudli
  • Tramini
  • Parmezános nyúl leves
  • Pinot Noir
  • Bélszín carpaccio, marinált gombák, tiszalöki sajt
  • Kékfrankos
  • Libamell trió, lila káposztás gersli, pecsenyelé
  • Lúdláb

Helyek korlátozott számban foglalhatóak a +36 (30) 299 0374-es telefonszámon.

A borvacsora ára: 15.900Ft/fő.

A borvacsora időpontja: 2015. november 13. (péntek) 19 óra

Ahhoz, hogy első kézből értesülj étlapunk változásairól, szervezett eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre.