Írta: Gálik Judit

Oroszország gazdag gasztronómiai és kulturális hagyománnyal bír. Ahogy
Magyarországon is, Oroszországban is új korszakát éli a konyhakultúra.
Bátran nyúlnak vissza a 17. századi hagyományokhoz, amit új formában,
sajátos interpretációban prezentálnak, éppen úgy, ahogyan mi tesszük
itt, Debrecenben.

A vacsoraesttel meg szeretnénk mutatni, hogy az orosz konyha milyen
gazdagon és sokféleképpen használja fel a gabonafélék, tészták és
húsok fajtáit, és hogy számtalan különleges fogása érdemes a tovább
gondolásra.

Menü

  • Konyha üdvözlete
  • Borscs pohárban
  • Blini füstölt lazacunkkal, házi tejföllel, kaviárral
  • Marhahúsos pelmenyi
  • Vaddisznópecsenye füstölt szalonnás, káposztás gerslivel, céklával, tormával
  • Madártejtorta citrommal és csokoládéval

A menüsor ára tartalmazza a vacsora italait is

  • Alfred Gratien Champagne
  • Beluga vodka
  • Tokaji Aszú
  • Ásványvíz

Menüsor ára elővételben: 12.000 Ft/fő

Jegyek elővételben az étteremben kaphatóak!

írta Gálik JuditHelyszínen: 13.000 Ft/fő
Időpont: 2013. február 26. 19:00

Helyszín:
Ikon Restaurant Debrecen
4025 Debrecen, Piac utca 23.
Asztalfoglalás: 30/555 77 66
@
www.ikonrestaurant.hu

Ahhoz, hogy első kézből értesülj étlapunk változásairól, szervezett eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre.