Rövidesen Michelin-csillagok ragyogják be Debrecent!
2018. március 26-án jelentették be Budapesten a 2018-as európai Michelin-kalauz díjazottait, amely szerint Magyarország első két Michelin-csillagos étterme az Onyx Restaurant lett!
Megtartotta Michelin-csillagját a Borkonyha, a Costes Downtown és a Costes Restaurant. Egy Bib Gourmand minősítéssel is gazdagabbak lettünk Széll Tamásnak és Szulló Szabinának és a Stand25 csapatának köszönhetően, az olcsóbb árkategóriájú, de kiváló konyhát képviselő éttermek mezőnyében. A 2018-as kalauz további új ajánlott (de nem Bib Gourmand-minősítésű) étterme lett Budapestről az Olimpia, Ádám Csaba irányítása alatt. Ezúton szeretnénk tiszta szívből gratulálni minden díjazottnak, mindannyian igazán büszkék lehetünk rájuk!
Az IKON örömmel jelenti be, hogy a Costes Dowtown, amely röviddel nyitása után kapta meg első Michelin-csillagát és 2018. március 26-án ismét megerősítette Michelin-csillagát Debrecenbe jön!
Április 3-a már teltházas, de április 4-ére még van néhány szabad helyünk!
A top éttermekben edződött Tiago Sabarigo séf 22 éves kora óta gyűjti tapasztalatát olyan csúcséttermekben, mint a Four Seasons Hotel Ritz Lisbon, Petrus by Gordon, Ramsay London, Texture Restaurant London. A portugál séf az Ikon csapatával, Pataky Péter kreatív séffel és Durbák Norbert séffel együtt közösen mutatja be a Costes Downtown & Ikon közös gasztrovacsoráját, amelyre még korlátozott számban kaphatók jegyek!
Costes Downtown & IKON Közös Est
Időpont: 2018. április 4. (szerda) 19.00 órától
- STARTER – COSTES
Füstölt pisztráng, retkek, vajmártás
Pezsgő – Pelle Pince, Tokaj - SOUP – IKON
Beregi tyúk consummé
Gizella Pince, Bomboly Furmint 2016 - WARM STARTER – COSTES DOWNTOWN
Grillezett fürj, mángold, lencse
Kékfrankos - Kerekes Pince, Mátra 2015 - MAIN COURSE – IKON
Csévpusztai wagyu „vadas”
Merlot Reserve 2013 - Kúcs Gyula, Villány - PRE–DESSERT – COSTES DOWNTOWN
Répák és citrusok
Szamorodni - Holdvölgy, Tokaj 2007 - DESSERT – IKON
Képviselőfánk
Tokaji Late Harvest - Demeter Zoltán, Tokaj, 2016
A részvételi díj: 29.000 Ft/fő.
Foglalás a +36305557766 telefonszámon vagy a @ e-mail címen.
Érkezés: 18.20-18.50 között
A foglalást csak akkor tudjuk véglegesíteni, ha 2018. március 31-ig az Ikon étteremben készpénzben, vagy kártyás fizetéssel a teljes összeget kiegyenlítették.
Ezt követően a foglalást töröljük és a várólistán szereplő következő vendég kapja meg.
Köszönjük megértéseteket és közreműködéseteket!
Addigis a Facebook eseményhez bátran lehet csatlakozni!