2018. március 26-án jelentették be Budapesten a 2018-as európai Michelin-kalauz díjazottait, amely szerint Magyarország első két Michelin-csillagos étterme az Onyx Restaurant lett!

Megtartotta Michelin-csillagját a Borkonyha, a Costes Downtown és a Costes Restaurant. Egy Bib Gourmand minősítéssel is gazdagabbak lettünk Széll Tamásnak és Szulló Szabinának és a Stand25 csapatának köszönhetően, az olcsóbb árkategóriájú, de kiváló konyhát képviselő éttermek mezőnyében. A 2018-as kalauz további új ajánlott (de nem Bib Gourmand-minősítésű) étterme lett Budapestről az Olimpia, Ádám Csaba irányítása alatt. Ezúton szeretnénk tiszta szívből gratulálni minden díjazottnak, mindannyian igazán büszkék lehetünk rájuk! 

Az IKON örömmel jelenti be, hogy a Costes Dowtown, amely röviddel nyitása után kapta meg első Michelin-csillagát és 2018. március 26-án ismét megerősítette Michelin-csillagát Debrecenbe jön!

 Rövidesen Michelin-csillagok ragyogják be Debrecent!

Április 3-a már teltházas, de április 4-ére még van néhány szabad helyünk!

A top éttermekben edződött Tiago Sabarigo séf 22 éves kora óta gyűjti tapasztalatát olyan csúcséttermekben, mint a Four Seasons Hotel Ritz Lisbon, Petrus by Gordon, Ramsay London, Texture Restaurant London. A portugál séf az Ikon csapatával, Pataky Péter kreatív séffel és Durbák Norbert séffel együtt közösen mutatja be a Costes Downtown & Ikon közös gasztrovacsoráját, amelyre még korlátozott számban kaphatók jegyek!

Costes Downtown & IKON Közös Est

Időpont: 2018. április 4. (szerda) 19.00 órától

  • STARTER – COSTES
    Füstölt pisztráng, retkek, vajmártás
    Pezsgő – Pelle Pince, Tokaj 
  • SOUP – IKON
    Beregi tyúk consummé
    Gizella Pince, Bomboly Furmint 2016
  • WARM STARTER – COSTES DOWNTOWN
    Grillezett fürj, mángold, lencse
    Kékfrankos - Kerekes Pince, Mátra 2015
  • MAIN COURSE – IKON
    Csévpusztai wagyu „vadas”
    Merlot Reserve 2013 - Kúcs Gyula, Villány
  • PRE–DESSERT – COSTES DOWNTOWN
    Répák és citrusok
    Szamorodni - Holdvölgy, Tokaj 2007
  • DESSERT – IKON
    Képviselőfánk
    Tokaji Late Harvest - Demeter Zoltán, Tokaj, 2016

A részvételi díj: 29.000 Ft/fő.

Foglalás a +36305557766 telefonszámon vagy a @ e-mail címen.

Érkezés: 18.20-18.50 között

A foglalást csak akkor tudjuk véglegesíteni, ha 2018. március 31-ig az Ikon étteremben készpénzben, vagy kártyás fizetéssel a teljes összeget kiegyenlítették. 
Ezt követően a foglalást töröljük és a várólistán szereplő következő vendég kapja meg.

Köszönjük megértéseteket és közreműködéseteket!

Addigis a Facebook eseményhez bátran lehet csatlakozni!

 Rövidesen Michelin-csillagok ragyogják be Debrecent!
Ahhoz, hogy első kézből értesülj étlapunk változásairól, szervezett eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre.