Spárga vacsora Bernáth Józseffel, a Séffel
Bernáth József séf, több külföldi Michelin-csillagos étteremben is dolgozott és a Konyhafőnök zsűrijéből lett ismert. Bernáth József azonban nem csak a tévéműsornak köszönheti, hogy a magyar családok közkedvelt séfje lett.
Hitvallásával is könnyű azonosulni, amely szerint főzni azért jó, mert minden nap tanulhatunk valami újat bárhol, bárkitől – így azt sosem lehet megunni… Több könyvében - gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt - eszerint népszerűsíti a főzést és szeretteti meg velünk a szezonális alapanyagokat. Ennek szellemiségében invitálunk minden érdeklődőt a Vendégségben következő vacsorájára! Az Ikonban május 10-én egy izgalmas menüsorban mutatja meg nekünk Bernáth József a tavasz egyik kedvenc zöldségét, a spárgát.
Időpont: 2018. május 10. (csütörtök) 19.00 órától.
Érkezés: 18.20-18.50 között!
Menüsor
- Vendégváró falat
Zöldfűszeres krémsajt roppanós zöldspárgával - Előétel
Friss tavaszi zöldségek spárgákkal, körözött habbal - Leves
Zöldspárga-krémleves parmezánvariációkkal - Halétel
Bőrén sült vadlazac párolt fehér spárgával, citrusos tojáskrémmel - Főétel
Angus marha steak grillezett zöld spárgával, snidlinges burgonyapürével - Desszert
Fehér spárga panna cotta friss eperrel
Természetesen valamennyi ételhez borokat is kínálunk, amelynek részleteit rövidesen eláruljuk!
Arra is van lehetőség, hogy a borok helyett bio kézműves gyümölcs-és zöldséglevekkel egészítsük ki a menüsort, ezt az asztalfoglaláskor külön kell jelezni!
A részvételi díj: 17.900 Ft/fő.
A nagy érdeklődésre tekintettel a foglalást csak akkor tudjuk véglegesíteni, ha legkésőbb 2018. május 9-ig (szerdáig) az Ikon étteremben készpénzben, vagy kártyás fizetéssel a teljes összeget kiegyenlítették. Ezt követően a foglalást töröljük és a várólistán szereplő következő vendég kapja meg.
Előre is köszönjük a megértést és közreműködést! Addig is a Facebook eseményhez bátran lehet csatlakozni!