Amikor eltűnik a paradicsom és előbújnak a gombák, amikor almát rágcsálunk ropogós barack helyett… ezek jelzik az ősz és az új étlap beköszöntét.

Ha egy étterem bátran hangsúlyozza a szezonalitást, ez a jelző étlapváltás nélkül nehezen lenne elképzelhető. Márpedig mi, az IKON-ban alapelvünknek tekintjük a mindig friss, évszaknak megfelelő alapanyagokat. Ezért összeültünk és Pataky Péter séf vezetésével megálmodtuk az új, téli étlapot. Hiszen mit keresne barack, meggy, paradicsom vagy paprika egy télimenüben? Ezeket felváltjuk az évszaknak megfelelő zöldségekkel, gyümölcsökkel. A desszertek között például felsorakozik egy igazi gyümölcsös különlegesség: csoki, kivi, zöld tea.

Az új étlaphoz új 30km-es és új degusztációs menü is dukál, melyekben újra összeszedtünk mindent, ami szezonális, különleges és IKON-os. Ezért kaphatott helyet előbbiben - többek között- a liba-rilette vagy Kövér Zoli bácsi mangalicája zöldfűszeres knédlivel. Új, összesen 6 fogásból álló degusztációs menünkben pedig megkóstolhatja például tiszai harcsafilénket marinált téli zöldségekkel és a keleméri bárányduót pirított kelkáposztával és rozmaringos burgonyakrémmel is.

Tekintse meg új étlapunkat itt.

Ahhoz, hogy első kézből értesülj étlapunk változásairól, szervezett eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre.