"Ha Márton napján a libák korcsolyáznak, akkor karácsonykor bízvást bőrig áznak" - hangzik a mondás. Azt még nem tudjuk, hogy november 11-én mennyire lesz szomorkás az időjárás, azt viszont már igen, hogy november 3-án nagyon jó hangulatú vacsoraestre várunk benneteket! A Vendégségben következő séfje Szendrei Bence "Sandokán" lesz.

Érthető okok miatt mostanában nagyon elfoglalt Szandi, de a kedvünkért szabaddá tette magát, hogy híres Szender-kertjének igazi illat, íz és élményvilágával varázsoljon el minket. Természetesen kulissza-titkokat is megoszt majd velünk a közelmúltban nagy sikert aratott televíziós szereplése kapcsán. Vár bennetek Pataky Péter és Durbák Norbert séfek és az IKON csapata. Foglaljatok minél hamarabb asztalt, mert a tematika nagyon különleges lesz.

Vendégségben: Szendrei Bence „Sandokán”

Időpont: 2017. november. 3. (péntek) 19.00 óra

Foglalás a +36305557766 telefonszámon vagy a @ e-mail címen.

Kulisszatitkokról beszélget Szendrei Bence "Sandokan" és Pataky Péter séf. 

A vendégeink között - akik helyesen megválaszolják kvízjátékunk kérdéseit - kisorsolunk a Séf Akadémiára szóló 2 fős részvételi jegyet. Debrecen első professzionális főzőiskolájában a szerencsés nyertesek november 14-én Szendrei Bencétől sajátíthatják el - többek között - a rózsaszín libamell és a gránátalmás cous-cous elkészítésének titkát.

Vendégségben: Szendrei Bence „Sandokán”

A vacsoraest Facebook eseményéhez bátran lehet csatlakozni!

Ahhoz, hogy első kézből értesülj étlapunk változásairól, szervezett eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre.