Legyen az idei év vége más! Közeledik az év vége és ezzel együtt a céges és családi évzáró események is. Amennyiben még nem kezdted el a szervezést, ne késlekedj!  2019. november 29. | 14:00 Jótékonysági est Schiffer Miklós, stílusszakemberrel „Ami a stílust a divattól megkülönbözteti az a minőség” 2019. április 30. | 18:00 Sörre bor! Bemutatkozik a Zip’s brewhouse, Miskolc Debrecenben A zip's eredettörténet már az elejétől fordulatos. A nem véletlenül hasonló nevű ZIP Technologies 1993 óta gyárt sikerrel sörgyártó berendezéseket, és a világ több, mint 25 országában főznek sört az ő csúcstechnikájuknak hála.  Csak ők maguk nem igazán főztek stabilan saját söröket. 2012-ig 2019. április 17. | 18:00 Goût de France | Francia est az IKON-ban! 2019. március 21-én, vagyis a csillagászati tavasz első napján, immár ötödik alkalommal rendezik meg 5 kontinens, több mint 150 országában a francia gasztronómiát ünneplő Goût de France / Good France rendezvényt. A csúcskategóriájú éttermektől a minőségi bisztrókig, a világ minden pontjáról érkezett séfek vehetnek részt ezen az ünnepi eseményen. 2019. március 21. | 18:00 Tokaj, Villány és Thür Ádám – 2 bor vidék, 1 séf 2019. március 13. | 18:00 A Valentin nap, február 14-én, Szent Bálint vértanú napja. Az angolszász országokból elterjedt hagyomány szerint ezen a napon a szerelmesek megajándékozzák egymást. 2019. február 14. | 17:00 Ha betér hozzánk egy vendég legyen helyi vagy az ország, vagy épp a világ valamely távoli pontjáról, a legtöbb esetben kíváncsi arra, hogyan is főzünk mi itt, Debrecenben, a Hajdúságban. Nekik ajánljuk a Degusztációs menünket, ami nemcsak izgalmas, de valódi kulináris unikum is. 2019. február 01. Amennyiben még nem kezdte el a szervezését, ne késlekedjen! Ez egy forgalmas idõszak egy étterem életében, így az idõpontok is végesek. 2018. december 02. séf, aki hitvallásának tekinti a magyar konyha értékeinek újszerű bemutatását. A műsorvezető, aki az egyik országos kereskedelmi televízió gasztronómiai műsorában, az Ízes Életben vált népszerűvé a Chili & Vanilia gasztrobloggere Mautner Zsófi oldalán. 2018. június 07. | 19:00 Bernáth József séf, több külföldi Michelin-csillagos étteremben is dolgozott és a Konyhafőnök zsűrijéből lett ismert. Bernáth József azonban nem csak a tévéműsornak köszönheti, hogy a magyar családok közkedvelt séfje lett. 2018. május 10. | 19:00 Már csak párat kell aludni, és izzítjuk a sütőt, megtöltjük a poharakat, fújjuk a lufikat, szóval indulhat az IKON 6. szülinapi partija! 2018. április 28. | 11:00 2018. március 26-án jelentették be Budapesten a 2018-as európai Michelin-kalauz díjazottait, amely szerint Magyarország első két Michelin-csillagos étterme az Onyx Restaurant lett! 2018. április 04. | 19:00 "Aki erkölcsös és erényes életet szeretne élni, az ne kóstolja meg a szarvasgombát." (olasz közmondás) 2017. december 07. | 19:00 "Ha Márton napján a libák korcsolyáznak, akkor karácsonykor bízvást bőrig áznak" - hangzik a mondás. Azt még nem tudjuk, hogy november 11-én mennyire lesz szomorkás az időjárás, azt viszont már igen, hogy november 3-án nagyon jó hangulatú vacsoraestre várunk benneteket! A Vendégségben következő séfje Szendrei Bence "Sandokán" lesz. 2017. november 03. | 19:00 Életutak, sztorik és élmények fúziója 2017. október 04. | 19:00 A KAMRA létrehozásának gondolata az IKON Debrecen tulajdonosaiban és munkatársaiban már régóta érlelődött. Tulajdonképpen 2012 tavaszán az étterem megnyitásakor is szerették volna a koncepciót útjára indítani, de a beruházás végül 2016-ban valósult meg és ebben az évben teljesedett ki. 2017. július 28. 2017.03.20-25. között Francia hetet tartunk az IKON-ban. 2017. március 17. A Goût de France / Good France a francia konyha egyik legnagyobb mai alakja, Alain Ducasse kezdeményezésére indult el világhódító útjára. 2017. március 14. Márciusban Magyarország 120 étterme kínál 3 fogásos menüsort egy héten át vendégeinek a DiningCity Országos Étterem Hét keretében.  2017. március 10. Ha február, akkor Valentin nap, a szeretet és a szerelmesek napja, amiről mi sem maradunk le! Egy különleges, erre az estére megalkotott 4 fogásos menüvel, 3 féle választható főétellel és ajándék koktéllal várunk Benneteket! 2017. február 14. | 12:00 Már az 1100-as években tartottak országszerte lakomákat Márton napján. Ekkor ért véget a paraszti év és kezdetét vette a téli pihenés időszaka, amit megünnepeltek. Úgy tartották, minél többet esznek-isznak ilyenkor, annál több erőhöz és egészséghez jutnak. 2016. november 09. Nyitásunk óta alapfilozófiánk, hogy próbáljuk saját készítésű termékekkel megtölteni éléskamránkat. Ezért főzünk saját lekvárt, háziszörpöt, házilag füstöljük a húsokat, vagy épp rakjuk el a kovászos uborkát. Mindebből a legizgalmasabbat próbáljuk kihozni, a kovászos uborkából például fagylaltot is készítünk. 2016. szeptember 08. Már nagyon készülünk a Debrecziner Gourmet-ra: szervezkedünk, egyeztetünk, papírokat töltögetünk. Beleadjuk szívünket-lelkünket, hogy maradandó gasztronómiai élményt szerezzünk Nektek. 2016. május 10. Április 24-én újra zenés-táncos születésnapi bulit csapunk az IKON teraszán finom ételekkel, jó italokkal és meglepetés ajándékokkal. 2016. április 24. | 00:00 Az Etyeki Sörmanufaktúra nemrég nyitotta meg kapuit, ahol válogatott alapanyagokból, egyedi receptek alapján készülnek a különféle nedűk.  2016. április 15. | 18:00 „Édes” nőnapi estre készülünk a Kamránkban, március 8-án! A Holdvölgy Pincészet főborásza, Gincsai Tamás és sommelier-énk, Vállai Béla kalauzolja el vendégeinket az aszúk világában: a Holdvölgy Pince 4 évjáratának (2006, 2007, 2008, 2009) 6 puttonyos aszúit kóstolhatjátok meg, miközben szakértőink beavatnak az aszúkészítés rejtelmeibe. 2016. március 08. | 00:00 Márciustól megtöltjük az IKON Kamrát, ezúttal különböző programokkal. Havonta több alkalommal szervezünk élménydús esteket, melyek között mindenki megtalálhatja a számára legizgalmasabbat: lesz itt minden a borozástól a söresten át a pálinkakóstolásig. 2016. március 02. Februárban mi sem maradunk le a Valentin-napról. Vasárnap meghosszabbított nyitva tartással várjuk az ünnepelni vágyókat egy különleges, 5 fogásos menüsorral és ajándék koktéllal! 2016. február 14. | 12:00 2016 meghozta számunkra a rég várt újításokat, így örömmel jelenthetjük be, hogy január 12-én, kedden nyílik az IKON nagyon új, nagyon hangulatos, nagyon Kamra része. 2016. január 11. „Célunk, hogy mindenkori tudásunk szerint, a helyi adottságokra alapozva, élménygazdag, elegáns borokat készítsünk. A természethű, tiszta ízű bor nem más, mint sok-sok letisztult apró mozzanat összessége - szőlőben és pincében egyaránt.” (Bott Frigyes) 2015. november 13. | 19:00 Ismét elindítjuk borvacsora sorozatunkat, melynek soron következő vendége az egri Kovács Nimród Winery lesz, amit maga Kovács Nimród személyesen mutat be. 2015. október 22. | 12:00 Október 12. és 18. között újra lefoglalhatjátok asztalaitokat az Étterem Hét-re. Az országos kezdeményezésben 4900Ft-ért fogyaszthatjátok el az általatok összeállított, háromfogásos IKON menüsort. 2015. október 06. Egyre gyakrabban keresnek fel minket vendégeink azzal a kéréssel, hogy vacsorát ajándékoznának családtagoknak, barátoknak. Örömmel jelentjük be, hogy bármikor van erre lehetőség, már az étterem nyitása óta többféle ajándékutalványunk is van. 2015. szeptember 17. Fergeteges ételek, finom borok, családias légkör, lágy zene, 12 kézműves étterem, helyi kistermelők – ez vár azokra, akik szeptember 6-án Pannonhalmára látogatnak a SVÉT következő éves rendezvényére. 2015. szeptember 06. | 12:00 Folyamatosan hódítja meg az IKON közönségét a Cívis, a saját habzóborunk. Ha még nem tettétek, kóstoljátok, szeressétek vagy akár vigyétek haza! Nem fogtok csalódni! 2015. szeptember 01. 2015-ös, nyári étlapunkat úgy terveztük, hogy minden szempontból ízlelhető legyen rajta a nagybetűs Nyár. 2015. június 10. Már-már közhelyes az állítás, hogy a Gourmet Fesztivál a magyar gasztronómia csúcstalálkozója. De pontosan így van. 2015. május 15. Idén is nagy lesz a szülinapi sürgés-forgás az IKON teraszán. A nap házigazdái Mautner Zsófi, gasztroblogger, műsorvezető és Pataky Peti lesznek. Találkozhattok Szik Mátyás, kétszeres magyar sommelier bajnokkal is. 2015. április 26. | 11:00 Lőrincz György, a St. Andrea szőlőbirtok birtokigazgatója az Egri borvidék egyik legmeghatározóbb borásza, aki nemcsak boraival, de kedves, harmonikus természetével is kivívja az emberek szeretetét és tiszteletét.  2015. április 16. | 18:00 Pár napja együtt üldögéltünk a séfasztalnál, amikor megjelent Tolnai Pisti, és miután megbeszélték az aktuális gomba kínálatot, Pataky Peti megkérdezte tőle: „Van már medvehagymád?” Ez a kérdés egyértelműen jelezte, hogy eljött a tavasz; kell a medvehagyma és a tavaszi gomba Pistitől, itt az ideje az új étlapnak az IKON-tól. 2015. március 24. Lepd meg kedvesed Nőnap alkalmából egy kellemes ebéddel! 2015. március 08. | 12:00 Egy vacsora, amely garantáltan leveszi kedvesedet a lábáról, és melyre egy olyan menüsort állítottunk össze, ami igazán különleges egy igazán különleges alkalomhoz.    2015. február 14. | 12:00 Akinek „valószínűleg még az ereiben is Cabernet Franc folyik” és akinek a borait a Master of Wine-ok „felső kategóriás”-nak minősítik, azt méltán nevezhetjük a hazai borászat ikonjának. 2014. december 11. | 18:00 Az este, amikor a szekszárdi Heimann borok és az IKON séfje találkoznak… 2014. november 13. | 18:00 „Mi a titok a Heimann borokban? Az első és legfontosabb biztosan a saját ízlésünk és a törekvés, hogy mindenből a legjobbat hozzuk ki. Mindez azonban nem valósulhatna meg a kiegyensúlyozott ültetvények és a közvetlen, személyes odafigyelés nélkül.” (Heimann Zoltán) 2014. november 13. | 18:00 Amikor eltűnik a paradicsom és előbújnak a gombák, amikor almát rágcsálunk ropogós barack helyett… ezek jelzik az ősz és az új étlap beköszöntét. 2014. október 22. Október az emlőrák elleni küzdelem hónapja. Idén mi is csatlakozunk a Magyarországon egyedülálló kezdeményezéshez, amely a minőségi és egészséges étkezést népszerűsíti. 2014. október 06. Folytatódik a nagysikerű, a vidéki éttermek legjavát bemutató Stílusos Vidéki Éttermiség programsorozat. 2014. szeptember 02. A Millenárison ismét felsorakoznak majd a legjobb hazai éttermek, borászatok, cukrászdák és a gasztro-világ más jeles képviselői. Míg tavaly a gulyás állt a kínálat középpontjában, idén a rakott krumpli minél változatosabb elkészítése foglalkoztatja majd -a saját fogásaik bemutatása mellett - a séfeket. 2014. május 23. 2014. április 27-án, vasárnap tartjuk születésnapunkat. 2014. április 27. | 10:00 Ha szeretnél jobban elmélyülni a whiskyk világában, ez irányú műveltséged kívánod bővíteni, itt egy igazán izgalmas lehetőség, egy prezentációval egybekötött whisky kóstoló. 2014. április 25. | 18:00 2014. február 14. | 18:00 Írta: vilagevo.blog.hu   2014. január 31. Írta: sefakademia.hu 2014. január 21. Írta: Gálik Judit 2013. október 22. | 18:00 Írta: Séfakadémia 2013. október 21. Írta: Gálik Judit 2013. szeptember 24. Írta: Gálik Judit 2013. augusztus 21. Írta: Gálik Judit 2013. július 16. Írta: vilagevo.hu 2013. július 08. Írta: hirado.hu 2013. július 08. Írta: Népszabadság 2013. július 05. Írta: diningguide.hu 2013. június 24. Írta: Gálik Judit 2013. június 24. Írta: Gálik Judit 2013. június 17. írta Gálik Judit 2013. június 12. Írta: Gálik Judit 2013. június 10. Írta: Gálik Judit 2013. május 21. Írta: Gálik Judit 2013. április 10. Írta: Gálik Judit 2013. március 11. Írta: Gálik Judit 2013. március 07. Írta: Gálik Judit 2013. február 26. | 19:00 Írta: Gálik Judit 2013. február 08. Írta: Bor & Párlat 2013. január 10. Írta: Gálik Judit 2012. december 09. Írta: Gálik Judit 2012. december 05. Írta: Gálik Judit 2012. november 07. | 08:00 Írta: Gálik Judit 2012. október 27. Írta: Gálik Judit 2012. október 22. Írta: Gálik Judit 2012. október 18. Szívünk csücske, éttermünk legizgalmasabb része. Népszerűségét mi sem mutatja jobban, hogy előre kell rá helyet foglalni, cserébe olyan kulináris élményben részesítjük, amilyennel Debrecenben még nem találkozott. 2012. október 16. Írta: chiliesvanilia.blogspot.com 2012. október 10. Írta: Gálik Judit 2012. szeptember 17. Írta: Gálik Judit 2012. augusztus 17. Írta: Gálik Judit 2012. augusztus 17. Írta: Gálik Judit 2012. augusztus 14. Írta: Gálik Judit 2012. szeptember 29. | 12:00
Ahhoz, hogy első kézből értesülj étlapunk változásairól, szervezett eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre.