Ha betér hozzánk egy vendég legyen helyi vagy az ország, vagy épp a világ valamely távoli pontjáról, a legtöbb esetben kíváncsi arra, hogyan is főzünk mi itt, Debrecenben, a Hajdúságban. Nekik ajánljuk a Degusztációs menünket, ami nemcsak izgalmas, de valódi kulináris unikum is.

Mi, itt az IKON-ban azt valljuk, hogy minden az alapanyagokon múlik. A menüsor minden összetevője kizárólag a legjobb nyersanyagok felhasználásával készül.

A DEGUSZTÁCIÓS menü a gasztronómiai kísérletezés platformja, szinte már ünnep jellegű, egyfajta szertartás. Egy menü ahol bátran nyúlunk szezonális alapanyagainkhoz, és ahol elengedhetjük a fantáziánkat azon vendégeink örömére, akik egy vacsora alkalmával már szeretnének komplex képet kapni rólunk.

A gasztronómia mesterei szerint az a’la carte étkezési forma korlátok közé szorítja a séfeket, akik szeretnek kísérletezni és játszani – így vagyunk mi is ezzel az IKON étteremben. Míg világhíres éttermek némelyikében akár több száz eurót is meghaladhat egy-egy degusztációs menüsor ára, nálunk sokkal kedvezőbben is megkóstolhatják.

Ahhoz, hogy első kézből értesülj étlapunk változásairól, szervezett eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre.