A konyha gyémántjai: szarvasgomba & prémium borok
"Aki erkölcsös és erényes életet szeretne élni, az ne kóstolja meg a szarvasgombát." (olasz közmondás)
A szarvasgombát, a konyha fekete gyémántját rengeteg legenda és titok övezi. De ezekből mi az igazság? Minden kérdésedre választ kapsz, ha eljössz december 7-én a következő vacsoraestünkre!
Kiss Jani és két hűséges segítőtársa, Kyra és Lili európai hírű szarvasgombavadászok lesznek a Vendégségben következő sztárjai, akiknek köszönhetően sok titokról lebben fel a fátyol. Pataky Péter séf pedig fantasztikus szarvasgomba menüsorral teszi felejthetetlenné az idei, utolsó Vendégséget.
Menü és Borpárosítás:
- Welcome drink
Heimann Sauvignon Blanc Pét Nat 2017 (Method Ancestral habzóbor) - Szarvasgombás libamájpástétom céklával
Heimann Csók! Rózsi Mama Rosé Cuvée 2016 - Paul Bocuse szarvasgombalevese
- Fésűkagyló karfiollal, kaviárral, szarvasgombás vajmártással
Heimann Viognier 2016 - Rántott véres hurka
Heimann Céh Kereszt Kadarka 2016 - Érlelt bélszín, szarvasgombás burgonyapürével, vargányával, pakchoy-jal
Heimann Barbár 2013 és Heimann Grand 2012 - Szőke csokoládé szarvasgombával, sós karamellel
Meglepetés ital
A jegy ára: 18.900 Ft/fő
Foglalás a +36305557766 telefonszámon vagy a @ e-mail címen.
Addigis a Facebook eseményhez bátran lehet csatlakozni!