„Mi a titok a Heimann borokban? Az első és legfontosabb biztosan a saját ízlésünk és a törekvés, hogy mindenből a legjobbat hozzuk ki. Mindez azonban nem valósulhatna meg a kiegyensúlyozott ültetvények és a közvetlen, személyes odafigyelés nélkül.” (Heimann Zoltán)

Novemberi borvacsoránkon ismét a tökéletességre törekszünk: a Heimann család kiváló minőségű borait ötvözzük Pataky Péter séf szakértelmével.  

A Szekszárdi Borvidék családi borászatának képviseletében Heimann Zoltán lesz a vendégünk, aki elárulja, hogy kerülnek grúz és olasz szőlőfajták egy magyar pincészet boraiba. 

MENÜ:

  • Vendégfogadó friss házi kenyerünk, sós vaj
    Heimann, Rosé De Noir pezsgő 2011
  • Amuse bouche - Répa, sütőtök
    Heimann, Mammaróza Rozé 2013
  • Harcsa, édeskömény, passiógyümölcs
    Heimann, Viognier 2013
  • Házi mangalica disznósajt
    Heimann, Fuxli siller 2013 
  • Erdei gomba „pörkölt”
    Heimann, Kadarka 2013
  • Keleméri bárány, sült káposzták
    Heimann, Barbár 2011
  • Charloais marha, cékla
    Heimann, Franciscus 2009
  • Bükki sajtok

Időpont: 2014. november 13. csütörtök, 18:30

Jegyek elővételben az étteremben vásárolhatóak.

Elővételben:12.500 Ft / fő
A borest alkalmával: 14.000 Ft / fő

Asztalfoglalás: 30/555 77 66
@

Ahhoz, hogy első kézből értesülj étlapunk változásairól, szervezett eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre.