Az IKON Debrecen bemutatja –Heimann Borvacsora
„Mi a titok a Heimann borokban? Az első és legfontosabb biztosan a saját ízlésünk és a törekvés, hogy mindenből a legjobbat hozzuk ki. Mindez azonban nem valósulhatna meg a kiegyensúlyozott ültetvények és a közvetlen, személyes odafigyelés nélkül.” (Heimann Zoltán)
Novemberi borvacsoránkon ismét a tökéletességre törekszünk: a Heimann család kiváló minőségű borait ötvözzük Pataky Péter séf szakértelmével.
A Szekszárdi Borvidék családi borászatának képviseletében Heimann Zoltán lesz a vendégünk, aki elárulja, hogy kerülnek grúz és olasz szőlőfajták egy magyar pincészet boraiba.
MENÜ:
- Vendégfogadó friss házi kenyerünk, sós vaj
Heimann, Rosé De Noir pezsgő 2011 - Amuse bouche - Répa, sütőtök
Heimann, Mammaróza Rozé 2013 - Harcsa, édeskömény, passiógyümölcs
Heimann, Viognier 2013 - Házi mangalica disznósajt
Heimann, Fuxli siller 2013 - Erdei gomba „pörkölt”
Heimann, Kadarka 2013 - Keleméri bárány, sült káposzták
Heimann, Barbár 2011 - Charloais marha, cékla
Heimann, Franciscus 2009 - Bükki sajtok
Időpont: 2014. november 13. csütörtök, 18:30
Jegyek elővételben az étteremben vásárolhatóak.
Elővételben:12.500 Ft / fő
A borest alkalmával: 14.000 Ft / fő
Asztalfoglalás: 30/555 77 66
@