Back to basics…
Nyitásunk óta alapfilozófiánk, hogy próbáljuk saját készítésű termékekkel megtölteni éléskamránkat. Ezért főzünk saját lekvárt, háziszörpöt, házilag füstöljük a húsokat, vagy épp rakjuk el a kovászos uborkát. Mindebből a legizgalmasabbat próbáljuk kihozni, a kovászos uborkából például fagylaltot is készítünk.
De miért szeretünk általunk készített alapanyagokból dolgozni a konyhában?
„Mert ezek vagyunk mi. Szerintem a vendéglátás legfontosabb eleme a bizalom, hogy a vendégek bízzanak bennem, bennünk. Ennek a bizalomnak ára van. A lehető legtöbb dolgot mi magunk készítünk el, így garantáltan tudjuk, mit teszünk a vendégek elé. Kovászos uborka, házi szilva- vagy éppen körteszörp… nincs benne atomfizika, nem bonyolult dolgok, de kell hozzájuk alázat és szeretet, mert ezek nélkül egy étel sem lehet igazán jó. Aztán jön a kreativitás, hogy mindezt olyan formában tálaljuk, ahogy azt az IKON-tól megszokták.”
(Csomós András séf)