Írta: Séfakadémia

Végy egy vállalkozó kedvű társaságot, fűszerezd meg egy profi séffel és a legkiválóbb alapanyagokkal: Csoki, Körte, Kávé!

Fantasztikusan sikerült Csomós András által vezetett kurzus a Liget lakóparki Séfakadémia főzőiskolában, Debrecen első gasztronómiai élményközpontjában! András számos prkatikát osztott meg velünk, melyeknek otthon is hasznát vesszük. Az igazán jó ételek nem azért finomak, mert  professzionális konyhában készülnek, hanem mert betanult konyhatechnológiával és szívvel-lélekkel készülnek.  A Séfakadémiábam kiváló alapanyagokkal főzött a teltházas csoport, számtalan paraktikát sajátítottak el, és közben remekül érezték magukat.

Várjuk a következő kurzust , ne maradj le Te sem!

Magyar Retro - 3 Fogás Újragondolva

OKTÓBER 28. 18:00

SÉF: Pataky Péter

Nincs magyar ember, aki ne szeretné a halászlevelet, viszont sokan vannak, akik rossz tapasztalatok miatt kerülik.

Ezen az órán a tökéletes halászlé titkaiba avatunk be, megmutatjuk hogyan készül a szálkamentes halászlé, aminek tetején nem úszik áthatolhatatlan olajréteg. A kelkáposztafőzelék gyerekkori rémálomból felnőttkori szerelemmé válhat, mert modernizáljuk elkészítésének lépéseit.

Menü:

  • Gyors halászlé pontygaluskával
  • Mangalicaszűz "kelkáposztafőzelékkel"
  • Macskamentás madártej

 

 

Ahhoz, hogy első kézből értesülj étlapunk változásairól, szervezett eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre.